На Полтавщині чоловіка підозрюють у зґвалтуванні сліпого кошеняти (відео)

Опухла голова, налиті кров’ю очі, а на шиї сліди удушення – у такому стані волонтери забрали у власника кошеня.

Кілька днів поспіль мешканці багатоповерхівки у Лубнах чули приглушений стогін. Він лунав з кімнати гуртожитку. Одного дня сусіди побачили, як з вікна звисало кількамісячне кошеня, обв’язане мотузкою навколо шиї. Потім хтось затягнув напівмертву тварину до кімнати. У той момент сусід, який бачив це на власні очі, повідомив про інцидент зоозахисникам.

Зоозахисниці, яка прийшла до живодера, власник спочатку не хотів показувати тварину, але згодом таки дістав з-під ковдри покалічене кошеня. Скалічену тварину Тетяна Нестеренко повезла до лікарні, де повідомили, що більше тижня кошеня не проживе. Проте медики взялись його лікувати.

Волонтери звернулись до поліції, вражені жорстокістю - побоями та удушеннями. Тварина отримала тілесні ушкодження на голові - забої та ЗЧМТ, осліпла на обидва ока, отримала забої внутрішніх органів і кульгавість. Також є підозра, що тварину ґвалтували. Через запалення їй видалили матку та одне око.

З того часу минуло 8 місяців, тварину вдалось врятувати. 31-річний Євген нині у статусі обвинуваченого у жорстокому поводженні з твариною. Він переконує, що знайшов тварину біля смітника і у такому стані забрав додому. Більше того, у помешканні кимось побите кошеня саме повісилось з власної необережності. Чоловік вже має судимість - два роки сидів за крадіжку та зберігання наркотиків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення