На Прикарпатті чоловік через ревнощі зарізав дружину

У Коломиї біля подружнього ложа місцевих пенсіонерів виявили закривавлене тіло. На тілі жінки слідчі нарахували більше десятка ножових поранень. А у вени чоловіка хтось намагався вколоти бензин і прострелив йому вухо. Тепер вцілілого пенсіонера рятують у лікарні і водночас чекають у в’язниці.

«Вбив він її за допомогою кухонних ножів. В подальшому при проведенні судово-медичної експертизи на тілі було виявлено близько 15 ножових поранень, з них 4-5 проникаючі. Ножові поранення були в спину, грудну клітку, і в тому числі навіть в обличчя», - розповідає Вікторія Самокіщук, заступник начальника слідчого відділення Коломийського відділу поліції.

Після скоєного чоловік намагався покінчити життя самогубством. Спочатку ввів собі у вени бензин, а згодом взяв до рук зброю. Та самогубця врятували. Тепер життю чоловіка нічого не загрожує. Нині він знаходиться у психіатричній лікарні.

"Стан пацієнта зараз важкий, для контакту він зараз недоступний. Завтра він буде направлений в обласну лікарню для надання йому хірургічної допомоги», - повідомив завідуючий відділенням інтенсивної терапії психоневрологічного диспансеру в Івано-Франківській області Іван Ткачук.

Для чоловіка це був другий шлюб. Від попереднього петро має трьох дорослих дітей, які, попри хороші відгуки сусідів, характеризують його негативно.

"Його діти його негативно характеризують. Кажуть, що він надзвичайно конфліктний. Коли вони були маленькі і він жив з їхньою мамою, він неодноразово піднімав на неї руку, і ці події для них не є дивні", - розповідає заступник начальника слідчого відділення Коломийського відділу поліції Вікторія Самокіщук.

За увмисне вбивство проти нього розпочали кримінальне провадження. Наступні 15 років пенсіонер може провести у в'язниці.

Випуск Надзвичайних Новин за 15 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення