На Рівненщині чоловік відрізав голову власній матері (відео)

Нічні жахи - на Рівненщині! В Дубенському районі син убив власну матір, склом відрізав їй голову та спалив разом із будинком. І це - ще не все страхіття! Адже сусіди, щойно помітили пожежу, кинулися на допомогу, але їх зустрів повністю голий, закривавлений і агресивний молодик із арматурою в руках. Що з людьми? Де тепер навіжений садист? Історія, від якої - мороз по шкірі.

Дубенський район, село Гірники. Від того, що тут сталося минулої ночі, місцеві не можуть оговтатися й досі. Катерина вже збиралася спати, коли почула як на сусідському подвір'ї - б'ються шибки.

Разом із чоловіком Катерина кинулась до погорільців і мало не поплатилася за це життям. Назустріч подружжю вибіг повністю голий сусідський син Володя. В руках - арматура, а сам весь - у сажі та свіжій крові.

Перелякана пара ховається в будинку, а голий та навіжений сусід - біжить селом. Світлана прокинулася від несамовитих криків. Те, що дівчина побачила на вулиці, і досі змушує її здригатись від страху.

Навіжений Володя бігав селом, поки не опинився на подвір'ї Катерини. Тут він одразу кинувся до хліва.

Тоді психопата й затримали. Руки та ноги зв'язали мотузками, однак Володя тричі звільнявся, намагаючись напасти на людей, які були навколо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення