На Рівненщині мати зарізала рідного сина (відео)

Мати-героїня чи цинічна й холоднокровна вбивця власної дитини?! У Рівному жінку звинувачують у душогубстві свого первістка. За версією слідства, жінка зарізала сина, після чого намагалася вдати, що то був нещасний випадок. Мовляв, він сам напоровся на ніж. Що тепер чекає відому в селі мешканку? Та чому односельці так уперто не вірять у її вину?

Трагедія сталася в селі Дивень, це Корецький район. Ввечері ось у цьому будинку багатодітна мати нарізала на кухні салат. До неї зайшов старший син. Чому родичі посварилися - поліція ще з'ясовує. Але живим чоловіка більше не бачили

Одного сильного удару було достатньо, аби чоловік за кілька хвилин стік кров'ю. За підозрою у вбивстві поліція одразу затримала його матір. Однак, односельці та навіть рідні жінки в те, що вона могла так жорстоко розправитись із рідним сином - не вірять. І вважають, що це був нещасний випадок.

Селяни просять поліцію провести ретельне розслідування та з'ясувати що ж сталося між ріднею насправді. Люди навіть вважають, що жінка могла взяти чиюсь вину на себе. Адже в момент убивства мати з сином були в будинку не одні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення