На Рівненщині педофіл зґвалтував маленьку дитину (відео)

Справжній жах - на Рівненщині. В містечку Здолбунові батьки бояться випускати своїх дітей надвір. Усе тому, що на 9-тирічну школярку напав збоченець і зґвалтував її.

Що тепер із бідолашною дитиною? Чи вдалося поліції затримати підозрюваного

Після скоєного збоченець утік. Уже невдовзі дитину знайшли перехожі, які повідомили батьків і поліцію. Правоохоронці одразу взялися до роботи і вже за годину негідника затримали. Йому 23 роки. Раніше вже судили - за вимагання.

Затриманий живе в селі ЗагорОщі - це за кілька кілометрів від місця злочину. Ось його будинок: двері відчиняє мати. Журналістам жінка відверто не рада. Каже - не здогадується, що змусило її сина зґвалтувати зовсім маленьку дівчинку.

Односельці про підозрюваного не кажуть жодного доброго слова. Він крав, грабував і вимагав, а його жертвами часто ставали діти. Тепер люди хочуть, аби розбишаку ізолювали від суспільства назавжди.

Для провінційного Здолбунова зґвалтування дитини стало справжнім шоком. Тепер у райцентрі та навколишніх селах діти самі майже не ходять. З уроків і в школу їх ведуть батьки або інші родичі.

Зараз педофіл - у СІЗО, і на волю він вийде ще не скоро. За зґвалтування дитини у неприродній спосіб йому загрожує до 12-ти років в'язниці. Тим часом, його жертва помалу оговтується від пережитого. Її фізичний стан жодних побоювань у медиків не викликає. Чого не скажеш про моральний. Тому зараз з дівчинкою активно працюють психологи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення