На Рівненщині п'яний відвідувач всадив ніж під серце охоронцеві закладу (відео)

Шокуючий відпочинок у кафе! П'яний відвідувач всадив ніж охоронцеві. А перед тим неадекват чіплявся до інших людей. Сек'юріті, який намагався його заспокоїти, втратив майже два літри крові. Зараз він у реанімації. А що ж з нападником? Тільки погляньте, що може статися і у вас за сусіднім столиком.

Село Гільча, Здолбунівський район. Кафе, де розігралася кривава драма, сьогодні зачинене. Всередині немає ані офіціантів, ані кухарів. За версією слідства, вночі тутешній охоронець намагався вивести на вулицю захмелілого клієнта, який чіплявся до інших відвідувачів. Коли вже до воріт закладу лишалося зовсім трохи, молодик вихопив розкладний ніж і щосили вдарив сек'юріті в груди. До лікарні «швидка» привезла охоронця у вкрай тяжкому стані. Рахунок, говорять медики, йшов на хвилини.

Миколу одразу поклали в реанімацію. Операція тривала кілька годин і чоловік таки вижив. Медики радіють, бо це - справжнє диво. Микола - колишній військовий. Операцію він переніс добре і вже може розповісти, що сталося тієї неспокійної ночі. Надокучливого й нетверезого молодика Микола виводив з кафе тричі. Уже вчетверте, чоловік несподівано дістав удар ножем під серце. Микола, запевняють медики, житиме. А ось його кривдник, вочевидь, отримає чергову судимість. Досі у нього були проблеми через наркотики, а тепер молодик ризикує сісти за замах на вбивство. Уже завтра суд розгляне питання про арешт підозрюваного. Правоохоронці вимагатимуть взяти молодика під варту. Якщо ж його вину доведуть, він ризикує затриматись у в'язниці на найближчі 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення