На Рівненщині жінка поклала живу новонароджену доньку у морозилку (відео)

На Рівненщині у селі Лютинську жінка заморозила власну новонароджену доньку.

Про цей моторошний випадок, можливо, ніхто і не дізнався би, але після пологів у 34-річної породіллі почалася кровотеча і чоловік відвіз її до лікарні.

І хоча жінка переконувала, що так сталося через невдалий аборт, медики одразу запідозрили її в обмані. Бо ж усе свідчило про недавні пологи. Жінув втратила майже половину своєї крові, медики її ледь врятували. Своїми підозрами лікарі поділилися з поліцейськими, ті поїхали до породіллі додому і знайшли дитину в морозилці.

Як вдалося встановити, породілля народила вдома, сама перерізала пуповину, загорнула дитину у рушник, а потім в пакет. Цей згорток вона поклала до морозильної камери. За словами жінки, дитина народилася мертвою.

Розтин показав, що дівчинка народилася передчасно - приблизно на сьомому місяці. Коли дитину клали в морозилку - вона була ще живою.

Ця історія шокувала все село, адже про жінку говорять лише хороше. Вона працює в місцевому магазині та виховує 10-річного сина. Її бачили щодня, але що вагітна - не здогадувались навіть сусіди.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення