На столичних Осокорках пролилися ріки крові (відео)

Київські Осокорки, орендована квартира, яка начебто належить працівнику СБУ, та кривава різанина. Виявляється, у високоповерховому житловому будинку під готель облаштовані 20 квартир. Щодня до будинку ходять десятки незнайомих людей.

Кривава різанина у одній з квартир розбудила чи не весь будинок. Червоні плями на стінах, стелі, підлозі. Так закінчилося розпиття спиртних напоїв заробітчанами з Узбекистану, які орендували житло. Один із них намагався навіть втекти. Але закривавленому чоловікові не вдалося втекти далеко – його затримали біля сусіднього будинку.

Як виявилося, у високоповерховому будинку по вулиці Чавдар, 3 (столичні Осокорки) влаштували цілий готель. Чи не на кожному поверсі тут здають апартаменти. В житловому будинку під готель облаштовані 20 квартир.

Сусіди подейкують: помешкання, у якому сталася різанина, належить працівникові СБУ. Може саме тому консьєржка, яка за день пускала у костел десятки незнайомців, чомусь причепилася до журналістів. На запитання відмовилась відповідати, погрожуючи викликати поліцію.

Керуючий небезпечного готелю В’ячеслав до пояснень не готовий, але каже: «Це все офіційно, згідно закону, абсолютно».

Мешканці будинку не дивуються жахливим інцидентам, адже щодня до будинку ходять каравани незнайомих пожильців, які можуть бути грабіжниками, ґвалтівниками чи вбивцями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення