На столичній АЗС знайшли голого чоловіка у сміттєвому баку (відео)

Як думаєте, що може ховатися у сміттєвому контейнері? А як щодо голого чоловіка? Чи спражнього Гарі Поттера - верхи на швабрі? І я вам скажу: все це - реально. Ви тільки погляньте, кого знайшли в смітті копи на одній зі столичних заправок! І що він витворяв! Це варто побачити.

Саме так, зі сміттєвого баку, розпочалися пригоди місцевого Гарі Поттера. Голого й замотаного в поліетиленовий пакет, чоловіка знайшли поліцейські на одній із заправок у столиці. Дивак переконував: у смітник заліз перепочити після гонитви. На нього, нібито, напали нахабні злочинці та забрали в бідолашного все - навіть спідню білизну. Це - його версія. Насправді ж Василь сховався у смітнику від поліцейських. А копи намагалися спіймати безсоромника, аби прикрити його принади. Василь просто шокував людей на заправці небаченим перфомансом! Спершу він уявляв себе у ролі амазонки Потім - вирішив розважити всіх мініатюрою з фільму про Гарі Поттера.

Хто ж він, цей шалений Гарі Поттер зі смітника? Ми знайшли, де він живе. Виявляється, у рідній Горенці 30-ти річного Василя вже другий тиждень шукають рідні. І скажене нічне відео допомогло. Тільки уявіть подив батька, який впізнав на цих кадрах свого сина Що ж сталося з Василем? Його неймовірними витівками односельці шоковані. Та дивом знайденого чоловіка додому не відправили. З заправки його забрала швидка. Далі вже розбиратимуться медики: чи потрібна Василеві допомога копів, чи все таки лікарів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення