На столичному проспекті Перемоги фура порвала дроти: є постраждалі (відео)

Робочий день у щонайменше дев’ятьох людей почався невдало. Рівно о 9-ій ранку на проспекті Перемоги обірвався електрокабель і влаштував нещадні гойдалки.

Якби не мікроавтобус Юрія, який трохи пригальмував стрімкий політ небезпечного дроту, то металеве кріплення поцілило би просто в салон КІА, що їхав позаду. Вадим був за його кермом. Каже – це просто диво, що нікого не вбило.

Не обійшлося без крові. Тієї миті на дорозі саме працювали дорожні робітники, які монтували відбійник. Вони навіть не встигли помітити небезпеку.

Поранені хлопці продемонстрували дива стійкості та скромності. Вони відмовилися від госпіталізації та знов стали до роботи. А тепер соромляться позувати на камеру. Натомість, розлючені стоянням у заторі водії навіть не розбираються, що сталося. І накидаються на аварійників просто під час інтерв’ю.

Робітники на агресивних водіїв не зважають, бо вже звикли. Аварію обіцяють усунути за 25 хвилин. Хто ж винен у цій неприємній історії? Поліція так і не визначилася. І тролейбус, який просадив дроти, і фура, яка їх обірвала, навіть не зупиняючись, поїхали далі. Залишивши по собі собі 7 побитих машин і дорожній колапс на одному з найбільших проспектів столиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення