На столичному ринку через парасольку ледь не загинула жінка (відео)

Розсічений лоб, синець під оком, садна та грудях та ногах. Так для Людмили Михайлівни закінчився похід за продуктами. Жінка навіть не дійшла до ринку. Просто на тротуарі на неї впала торговельна ятка Пенсіонерка навіть не встигла зреагувати. Важка парасоля просто збила її з ніг.

Жінка не розгубилась і викликала поліцію. Доки чекали на правоохоронців, з'явився і власник торговельної точки. За те, що погано прикріпив парасолю, чоловік навіть не думав вибачатися. А коли побачив, що його знімають на телефон, немов оскаженів Із підозрою на струс мозку Людмилу Михайлівну забрала швидка. Складних травм медики у жінки не виявили, але у неї і досі паморочиться в голові. Тому лікарі призначили додаткове обстеження

Навіть після інциденту із пенсіонеркою - ятка на місці. За прилавком та сама продавчиня. Дозволів на торгівлю жінка не показує. Але каже: небезпечну парасольку прив'язали міцніше. Продавчиня запевняє, що власник ятки компенсує лікування жінці. От тільки жодної копійки постраждала пенсіонерка поки не отримала. А підприємець вимкнув свій мобільний телефон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення