На Сумщині військовий вбив 18-річну матір-одиначку (відео)

Її знайшли у власному будинку - задушеною. Поруч із маленькою заплаканою дочкою. Та й сама жертва була майже дитиною. Розправа з молодою, 18-ти річною матір'ю, сколихнула всю Сумщину.

Тим більше, що підозрюють у вбивстві - військового-контрактника. Той каже - влаштував із молодицею рольові ігри - мовляв, бавилися жорстким сексом, він, наче, перестарався і випадково задушив партнерку. Чому ж тоді всі навколо кажуть про холоднокровну помсту. Причому, кажуть пошепки і з острахом? На фото загибла 18-ти річна Настя, хоч і доволі юна, але вже мама. Сама виховувала маленьку донечку. Знайомі кажуть: такої щирої та доброї людини - ще не зустрічали. І просто не розуміють, за що з нею вчинили так жорстоко. А от про її залицяльника - навпаки - розповідають неохоче. Та навіть з острахом Після розправи з дівчиною, Андрій так і не повернувся до військової частини. На пошуки відправили його ж побратимів. Затримали вояку-контрактника за два дні в будинку його ж матері. У виправдання армієць каже: то були сексуальні ролеві ігри! Він

надто пізно помітив, що дівчина не дихає. А коли зрозумів, що вбив, - просто злякався. Але односельці у слова душугуба - не вірять Впевнені - Настю вбив, бо та йому відмовила. Сестра Насті запевняє - та за два місяці планувала весілля. Одружитися мала з Андрієвим армійським товаришем. Що насправді сталося того вечора, з'ясує слідство. А поки Андрій - під вартою. Йому загрожує до 15-ти років тюрми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення