На Тернопільщині дід забив дворічну онуку (відео)

Це страшно і просто не вкладається в голові. П'яний дідусь до напівсмерті забив дворічну онуку. Дитину знайшли в будинку голу, всю синю: вона лежала й хрипіла. Все село просто шоковане! Люди не можуть уявити: що викликало в чоловікові таку небачену жорстокість? Говорять навіть про містику. Медики намагаються повернути бідолашну дівчинку до життя - вона в дуже тяжкому стані. Чому ж за цей страшний злочин не покарають нікого?

Сільський першим прибіг на місце злочину. Про страшну подію йому телефоном розказали сусіди. Те, що побачив, чоловік ніколи не забуде. Напівоголена дитина, вся в синцях, лежала на полу і харчала.

Вона не плакала, вона хрипіла. Яка вода була в кружці, я попробував дати дитині попити, но вона не реагувала, бо губи, ніс все було забито кров'ю. Ну і дужа велика гематома була справа на голові. Я її підняв з полу положив на ліжко. Вона почала плакати, напевне їй дуже боляче було, коли я її піднімав

Дитину в стані коми направили до реанімації обласної лікарні. Медики її стан називають критичним і жодних прогнозів не дають. У Даринки закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку та перелом кісток склепіння черепа.

Коли дитину забрали лікарі, поліцейські разом із сільським головою залишилися чекати на господарів. Аби з'ясувати: що ж сталося з дівчинкою? Першою прийшла п'яна бабуся і одразу розповіла: це страхіття зробив її чоловік А так званий дідусь повісівся.

На похорон до повішеного діда прийшли тільки друзі та найближчі сусіди. Ніхто не може зрозуміти: навіщо він таке зробив із власною онукою?! Вбачають у цьому навіть містику.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення