На Вінниччині крадій розстріляв подружжя бізнесменів і викрав сейф із грошима (відео)

Суд виніс вирок убивці подружжя яблучних фермерів Едуарда Тичука та Юлії Гонти. Розстріл стався на Вінниччині 9 травня 2019 року.

Убивця забрав два життя заради сейфа з грошима. Він спочатку розстріляв чоловіка, а за хвилину випустив кулю у голову його дружини, яка від страху забилась у куток на веранді.

Подружжя займалось вирощуванням яблук, обробляло менше сотні гектарів садків, мали багато техніки і найманих робітників. Один із них вранці і знайшов розстріляних роботодавців.

Неподалік місця злочину у малиновому полі знайшли спустошений сейф. Розбійник розстріляв металеву скриню, звідти він поцупив понад мільйон гривень, залишивши кілька купюр доларів та євро. Але рідні вбитих переконані, що злочинець заволодів сумою щонайменше удвічі більшою.

"Це вже весна, яблука продані. У сейфі було не менше 3 млн грн, адже тільки на добриво й хімію витрачалось 2,5 млн", - пояснила матір загиблого фермера Катерина Тичук.

Підозрюваного затримали менш як за тиждень після убивства. Чоловік зізнався у скоєному, проте вдавав із себе душевно хворого й навіть називав це вбивство замовним, аби уникнути покарання.

За скоєне душогубу призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією усього майна, що є його власністю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення