На Вінниччині під виглядом контролерів злочинці обікрали подружжя (відео)

Бачите на порозі контролерів, що хочуть перевірити ваш лічильник? Видихайте і будьте максимально уважні. Цілком імовірно, що це - цинічні шахраї. На Вінниччині жорстокі злочинці забрали в подружжя все, що вони збирали усе життя. Коли господиня виявила крадіжку - просто впала на підлогу! Ми розкриємо усю схему винахідливих аферистів. І одну деталь, за якою і ви зможете їх впізнати.

Село Кирнасівка Вінницької області. 89-тирічний Іван Іванович господарював на подвір'ї, коли до нього зайшли троє незнайомців: жінка і двоє чоловіків. Дідусь погано чує, тож усе, що відбувалося потім - переказує його племінниця. Незнайомці назвалися діду контролерами, що перевіряють лічильники електроенергії. Так звана контролерка перевірила лічильник, порахувала лампочки й сіла щось записувати в журнал. Про що вона весь час говорила з кимось по телефону, дідусь не чув. А поки жінка відволікала господаря, двоє її спільників нишпорили в хаті. 78-мирічна Палагея Тарасівна була тоді на городі. Коли надвечір увійшла до хати - помітила зламану скриню. Але навіть тоді нічого не запідозрила. Коли ж відкрила скриню - тут же й зомліла. Всередині не було згортка з грошима. А всі речі були розкидані. У скрині подружжя зберігало заощадження, які збирали десятиліттями. Близько 50-ти тисяч гривень і ще - тисяча доларів. Поліцейські вже з'ясували, що аферисти-контролери - то цигани.

Їх бачили й сусіди. І навіть описали копам автомобіль. Родичі постраждалих пенсіонерів переконані, що злочинці прийшли не випадково, а їх до подружжя хтось направив. Зараз дільничний опитує всіх у селі. Усіх, хто бачив підозрілих ромів на сірих Жигулях, просять звертатися за номером «102». От тільки родичі ошуканих пенсіонерів навіть таке покарання для цинічних злочинців вважають аж надто «гуманним». А я б хотіла сказати, щоб отако руки, особенно її, що це вона зробила і всім трьом, щоб повідрубували руки і довічного дали, бо вони молоді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення