На Вінниччині посеред ночі загинула юна вагітна красуня: жахливі подробиці (відео)

На Вінниччині у моторошній ДТП загинула 20-річна жінка, яка була на 6 місяці вагітності. Жінка зі своїм знайомим серед ночі виїхали в сусіднє село за цигарками на мотоблоці! Техніку, яка ніяк не освітлювалась, на трасі в темряві не помітив водій позашляховика і буквально загорнув мотоблок із людьми з дороги.

Аварія сталася вночі неподалік села. У сутінках водій легковика надто пізно помітив мотоблок, який їхав попереду та буквально зніс його на швидкості. Від удару водія та пасажирку мотоблока порозкидало у різні боки. Швидка забрала подружжя з легковика та пасажирку з мотоблока. Дівчина була у тяжкому стані та попри зусилля медиків загинула. А ось водій мотоблоку загадково зник з місця ДТП. Правоохоронці відшукали його згодом. Загиблу звали Тетяна - молода та красива та ще і на 6-му місяці вагітності.

Свідки розповідають, що і водій мотоблоку і загибла були тієї ночі напідпитку. А поїхали вони у сусіднє село нібито по цигарки. Винним у ДТП загрожує до 8 років позбавлення волі, але хто винен у загибелі юної красуні та ненародженої дитини, вирішуватиме суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення