На Вінниччині посеред вулиці знайшли 4-річну покалічену дитину (відео)

Шокуюча історія - на Вінниччині. У місті Хмільнику серед ночі люди знайшли на тротуарі чотирирічну дівчинку

Маля було роздягнуте, покалічене та замерзало на десятиградусному морозі. Звідки дитина взялася серед дороги? Чи вдалося її врятувати? І головне питання - де її мати? Все це ви побачите самі.

Володимир гладить безпородного дворового Дюка і називає його рятівником.

Серед ночі собака здійняв під вікнами багатоповерхівки гучний гавкіт. Коли дружина Володимира відчинила вікно, почула дитячий плач. Подружжя вибігло надвір, і завмерло: на зледенілому тротуарі лежала роздягнена дитина, а поруч не було ні душі.

Дівчинку звати Оля і їй насправді чотири. А на тротуарі опинилася, бо впала з балкону другого поверху! Люди загорнули дитину у ковдру й викликали швидку. У тяжкому стані дівчинку відвезли до реанімації.

Падаючи з балкону, дівчинка зачепилася за мотузки для білизни. Це і пом'якшило удар.

У квартирі, звідки випала дівчинка, живе подруга її мами. Але вдома нікого не було - маленька Оля ночувала сама! Лише під ранок працівники поліції розшукали горе-матір. Жінка відпочивала у нічному клубі і була добряче під мухою.

Зарарз дівчинка - в обласній лікарні. Поруч із нею її мати - 28-мирічна Марина. Одначе, спілкуватися з журналістами жінка категорично відмовляється. Надзвичайні новини з'ясували, що у неї аж п'ятеро дітей! Оля - наймолодша. Іншим від шести до дванадцяти років і всі вони навчаються в інтернаті. Туди мати-одиначка у вересні віддала дітей добровільно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення