На Вінниччині скоєно розбійний напад на таксиста (відео)

Він звично отримав чергове замовлення. 25-тирічний таксист із Ладижина тоді навіть не здогадувався, чим ця поїздка для нього закінчиться.

Позаду водія сів молодий пасажир. Був - дуже мовчазний. Вони ще не доїхали до кінцевої точки. Аж тут пасажир хапає його за голову, притискає до сидіння та приставляє до горла ніж. Водій

різко натискає на гальма та всіляко намагається завадити злочинцеві перебратися за кермо. В результаті дістає ножове поранення. Нападник, вочевидь, був аматором і трохи розгубився. Водій скористався секундною паузою і зміг урятуватися.Зловмисник на машині своєї жертви далеко не втік. Уже за годину правоохоронці помітили викрадений Ланос заправці на виїзді з Ладижина. Що його вистежили, одразу зрозумів і розбійник.Тепер цей 21-норічний хлопець із Теплицького району - в статусі підозрюваного. Попри юний вік, він уже має досвід спілкування з поліцією через продаж наркотиків. До нападу на таксиста готувався заздалегідь. Не зміг пояснити тільки головне: навіщо ледве не вбив людину?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення