На Вінниччині затримали подружжя, що займалося проституцією (відео)

Поки вдома чекають двоє маленьких дітей, вони колобродять Україною в пошуках брудних грошей.

Спіймане на гарячому подружжя своє, м'яко кажучи, незвичайне ремесло називає не заробІтком, а нестримним хобі. Як думаєте, до чого може вдатися жінка на очах

свого чоловіка, який дав їй повну волю? Не дивуйтеся, коли почуєте самі.

У вінницькій квартирі правоохоронці затримують подружню пару, яка щойно обслужила клієнта. Упаковка презервативів, інтимні іграшки й купюри найвищого номіналу. Ви вже здогадалися? Тут займалися сексом за гроші. А робили це професійні секс-туристи.

Чоловікові - 27, дружині - лише 20. Обов'язки між ними чітко розподілені. Він знаходить клієнтів і бере гроші, вона виконує секс-забаганки, але у певних рамках.

Година втіхи коштувала тисячу гривень. Подружжя запевняє - все зароблене йшло на оплату оренди квартир. Невже заробітків - ніяких? Тоді ж у чому сенс? Затримані божаться- у власному задоволенні. Так вони втілюють свої сексуальні забаганки.

Вдома у подружжя двоє малолітніх дітей. Чи повірять правоохоронці у байки про безкорисні сексуальні збочення? Навряд чи. Бо вже відкрили кримінальне провадження за організацію місць розпусти та звідництво. А це - до 5-ти років тюрми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення