На Вінниччині жорстоко зарізали людину (відео)

Оглядайтеся на вулиці - на вас можуть полювати просто заради жарту. І це сувора правда. Саме так у Вінниці чоловік якихось кілька метрів не дійшов до свого таксі. Водій знайшов його вже скривавленого, а експерти нарахували на тілі аж сім ножових поранень. Тільки погляньте, за яку дрібницю чоловік втратив життя.

Вінниця. Опів на четверту ранку на лінію 102 надходить телефонний дзвінок від місцевого таксиста. На вулиці Тимірязєва лежить мертва людина. Одразу виїжджає слідчо-оперативна група. Побачене жахає навіть копів.

На тілі убитого було виявлено 7 ножових поранень.

Лезо пошматувало всі частини людського тіла - навіть голову. На асфальті - цілі калюжі й довга кривава доріжка.

Алла живе неподалік місця злочину. Тієї ночі нічого підозрілого не чула й не бачила. Та простеживши кривавий слід - переконана: людина з пораненнями пройшла ще метрів із сорок, поки не впала замертво.

Загиблому було сорок вісім. Тієї ночі він відпочивав із друзями і вже мав їхати додому. Він не дійшов до таксі. На пошуки вбивць поліція кинула всі сили.

І вже за дві доби затримали трьох підозрюваних. Усі - з кримінальним минулим. Найстарший, якому сорок шість, третину свого життя провів за гратами. Саме він і бив жертву ножем.

Навіщо жорстоко вбивати зовсім незнайомого чоловіка? Спільник розказує таке, чого просто не осягнути здоровим розумом. Невже кривава розправа почалася зі звичайного жарту?!

Підозрюваний

"Цей мужик ішов, я просто пошутив, а товариш просто, як говориться, просто з його спини якось не так і позвонив туда. А потом це все случилося. І получається, це шо случилося - я винуватий получається. - А шо случилося? - Убійство ножове.

Та в поліції переконані, що все було не випадково. Помітивши на вулиці самотнього перехожого з сумкою, та ще й напідпитку, двоє друзяк вирішили поживитися. Зателефонували третьому і вже разом напали на незнайомця. Той почав чинити опір, бо в торбі були гроші - близько двох тисяч гривень. Бійка тривала кілька хвилин.

18 В ході бійки, яка зчинилася, цей раніше судимий наніс ножові тілесні ушкодження. І наш потерпілий ще пройшов деяку відстань і впав, помер від втрати крові.

Підозрюваним інкримінують одразу два злочини: груповий розбійний напад, скоєний за попередньою змовою, та вбивство з корисливих мотивів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення