На Запоріжжі батьки продавали власну дитину (відео)

Ви тільки уявіть, в Запоріжжі батьки продавали власну дитину. Наче якусь худобу: призначили ціну та прийшли на зустріч із покупцем за грошима. За малюка просили п'ять тисяч доларів. І їм було абсолютно байдуже, до кого потрапить син. Головне - це гроші. А найстрашніше - вдома у них будо ще одне, зовсім маленьке дитя.

Шокуючі деталі цинічного бізнесу та оперативні кадри затримання. Ви побачите, як парочку пов'язали просто під час шокуючої угоди Батьків, які продавали свою дитину, затримали в Запоріжжі просто серед білого дня! Це - оперативні кадри спецоперації. Жінка - то мати дворічного Дениса. Вона до останнього не визнає, що прийшла на зустріч до потенційного покупця свого сина. На столі розкладають купюри. Тут п'ять тисяч доларів, і саме стільки жінка з чоловіком просили за свого хлопчика. Тільки уявіть, у цій родині виховували ще одну дитину - 10-тирічного хлопчика Микиту. Їхній будинок показує нам сусідка

Люди розповідають, що в цю хату ця родина заїхала самовільно. Аби хоч якось прогодуватися, повиносили звідси все, що можна було продати. А виручені гроші просто пропивали. Тут немає ні газу, ні води, ні світла. Їжу готували просто на вогнищі. Матері 27 років. Батько на 10 років за неї старший. Обидва вели аморальний спосіб життя. Місцеві кажуть, жінка займалася проституцією і навіть приводила клієнтів до цього будинку. Тим часом, на дітей ніхто не звертав уваги. Чим вони займалися цілими днями, нікого не хвилювало. В соціальній службі заявляють, про проблемну родину дізналися тільки після повідомлення про жахливий злочин батьків. У яких жахливих умовах жили люди, чиновники начебто й не знали. Дітей оглянули медики, щойно їхніх батьків затримали. Особливих нарікань на стан здоров'я не було. Малечу відправили до дитячої лікарні. А от батьків - за ґрати. За документами, жінка була матір'ю-одиначкою. Батьки не були розписані офіційно, чоловік є біологічним батьком лише молодшого - дворічного Дениса. Тим не менше, судитимуть обох за однією статтею, що передбачає п'ятнадцятирічний тюремний строк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення