На Житомирщині юнак задушив двічі судимого дядька-тирана: усі рідні намагались приховати вбивство (відео)

У селищі Мар‘янівці на Житомирщині 19-річний племінник задушив 49-річного дядька-тирана. Аби приховати злочин, родичі змовилися між собою. Але приховати правду не вдалось.

Люди вже готувалися до похорону, але слідство запідозрило - щось тут не так. Спочатку родичі сказали, що напередодні ввечері знайшли бездиханне тіло В’ячеслава під парканом. Але копи зрозуміли, що смерть чоловіка насильницька, коли побачили на шиї слід від мотузки. Тоді рідні загиблого сказали, що насправді чоловік повісився, але й у версію суїциду правоохоронці не повірили.

В’ячеслав жив разом із сином та старенькими батьками. Напередодні його смерті погостювати з Києва приїхали ще дві доньки теж з дітьми. Після раптової загибелі В’ячеслава його 19-річний племінник поспіхом втік. Правоохоронці затримали його вдома, і він одразу зізнався у скоєному. Каже, що хотів втихомирити дядька, який вночі прийшов п’яним і почав чіплятись до матері. Натомість задушив його шнурівкою від взуття.

Односельці виправдовують Андрія, адже він часто навідував бабусю й дідуся і допомагав їм по господарству. Правда виявилась трагічнішою: хлопець спланував вбивство і навіть могилу для дядька викопав у лісосмузі за городом. В’ячеслав був справжнім тираном, а коли випивав - злітав з котушок і ображав матір, навіть за ніж хапався. Але батьки на агресивного нащадка не скаржились. 70-річна мати переживала, що його знову можуть посадити до в’язниці. Чоловік був двічі судимий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення