На Житомирщині може вийти на волю злодій, який тримав у страху ціле місто (відео)

Бандит має сидіти в тюрмі! Цього буквально благали мешканці цілого райцентру на Житомирщині. І тільки після сюжету «Надзвичайних новин» поліція врешті спромоглася затримати Андрія Лавриненка, якого підозрюють, на секундочку, в тероризмі. Неймовірно, але перебуваючи в державному розшуку цей чоловік примудрявся тримати в страху ціле місто. Бандити вимагали гроші, жорстоко били людей. І після всього він ще й проситься на волю. Каже,навіть піде на фронт. Невже його відпустять?

Знайомтеся, Андрій Лавриненко. Вперше про цього чоловіка країна дізналася у травні 2014-ого. Тоді на Рівненщині група до зубів озброєних молодиків намагалася взяти під контроль видобуток бурштину в Сарненському районі.

Ті події рівненська прокуратура кваліфікувала як теракт, а Лавриненко став одним sз головних підозрюваних. Та попри наявність неспростовних доказів, з арештом чоловіка правоохоронці не поспішали. Тільки за рік оголосили його в державний розшук. Та це аж ніяк не завадило Лавриненку спокійно розгулювати на волі. У своєму рідному Коростишеві на Житомирщині він не лише вправно ховався від поліції, а й разом зі своїми спільниками тримав у страхУ чи не все місто.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення