На Житомирщині серед нападників на підприємця був 15-річний підліток (відео)

Четверо - на одного! Бейсбольні бити й пістолет - проти ножа. Таке нерівне збройне протистояння розігралося у райцентрі на Житомирщині. Група приїжджих, серед яких - увага - 15-тирічний підліток, напала на місцевого бізнесмена. З численними ранами чоловікові вдалося дати відсіч нападникам. Але чому ж тепер він сам може з жертви перетворитися на підозрюваного?

На підприємця напали о пів на шосту вечора, коли він саме прийшов ось на цю стоянку у промзоні.Четверо людей, озброєні битою та пістолетом почали наносити йому удари по голові. У відповідь чоловік вихопив ножа. У результаті сутички двоє нападників отримали поранення. Тут і досі на асфальті плями їхньої крові. Ви тільки уявіть! До лікарні побитий підприємець доїхав самотужки. Проте, бандити і там його наздогнали. Поранений Віталій нині - в реанімації. В нього численні забої, травма голови та зламана щелепа. На Шевроле Авео , що належить батькові одного з нападників, вони втекли, забравши своїх поранених. Двадцяти-однорічного бандита, якому ніж поцілив у груди, врятувати не вдалося. А другого підрізаного розшукує поліція. Ще двох - цілих - затримали. Всі четверо - мешканці Коростеня. І наймолодшому -тільки послухайте - лише 15 років! Навіщо ж злочинці так жорстоко накинулися на підприємця? Чоловік займається автомобільним бізнесом: торгує фурами та причепами. Має і дорогі легковики. Тож нападники вибивали з нього гроші. Були то борги чи просто пограбування - сам поранений поки не розповів. А от його сусіди озвучують чималі суми. Зібрати з усіх пояснення мають поліцейські - вони відкрили одразу два кримінальні провадження: за хуліганство та вбивство.

В одному бізнесмен Віталій Пашківський - постраждалий, а в іншому навпаки - підозрюваний. Але врятувати його від тюрми може версія про самозахист.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення