На Житомирщині згоріла двоповерхівка (відео)

Вогняна пастка! Майже три десятки людей залишилися без даху над головою у селищі Довбиші на Житомирщині. Вихідними там ущент згорів багатоквартирний будинок. Люди залишилися просто ні з чим.

А все - тому, що сусідів відрізали за борги від газопостачання! У вашому будинку - багато боржників? Тоді дивіться! І не варто розраховувати, що навіть вчасний приїзд пожежників урятує житло Це відео на телефон зняли мешканці селища Довбиш. Близько шостої вечора спалахує двоповерховий житловий будинок. У цей час вдома були майже усі його пожильц - зо три десятки людей, зокрема й діти та немічні пенсіонери. Квартира Тетяни - на другому поверсі. Жінка саме йшла додому, як побачила вогонь у помешканні сусідки. Вона і викликала пожежних Рятувальники швидко евакуювали людей, а от приборкати вогняну стихію виявилося непросто. Дев'яностолітній будинок з дерев'яним перекриттям горів, як коробка сірників.

Пожежу гасили кілька годин. Врятувати майно мешканцям не вдалося Із тринадцяти квартир уціліли усього шість на першому поверсі. Але і там жити неможливо - усе тепер залите. Пожежа сталася через те, що загорівся газовий балон, кажуть сусіди. Його мешканці квартири, відрізаної від газу, встановили незаконно. Чому саме спалахнув балон, і хто винен у пожежі, мають розібратися правоохоронці. А поки погорільці ламають голову, де житимуть, і за які кошти ремонтуватимуть свої помешкання У селищній раді повідомили: за відновлення пошкодженого будинку візьмуться найближчими днями. Гроші проситимуть у районного та обласного бюджетів. За попередніми підрахунками, потрібно півтора мільйона гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення