На Житомирщині знайшли літак з незвичною командою усередині (відео)

Бойовий літак - у воді. Людські ноги, руки та голови, складені в поліетиленові пакети. Це не моторошні кадри голівудського фільму жахів, а реальність. Надзвичайні новини побували на місці пошуків екіпажу літака, що впав у водойму біля села на Житомирщині. Те, що ви побачите зараз, було неможливим раніше. Чи вдасться нам знайти ключ до таємниці?

Про літак, що впав за селом під час війни, у Привітові на Житомирщині знає кожен мешканець - від старого до малого. Павло Олександрович уперше почув про літак іще в дитинстві - від своєї матері. Під час Другої світової тут підбили кілька радянських літаків і один упав у місцевий ставок. Павло Дембіцький, мешканець Привітова:" Один льотчик упав тут з парашутом на колгоспі, то він ше кажуть живий був. Ну поки туди до нього, то він вже помер. А другий видно остався у самольоті"

Після війни намагалися витягти літак із багна, але тодішня техніка не впоралася. Сімдесят два роки по тому спробу повторили члени пошукової організації з Києва. Павло Олександрович показав їм, де слід шукати бойову машину. Чоловік проводить на історичне місце нашу знімальну групу Сергій Білоконь захоплюється пошуковими роботами вже двадцять років. Але бойовий літак розкопує вперше А ось - найстрашніше! Серед уламків знаходять рештки членів екіпажу. Дві людські долі вмістилися у ці поліетиленові пакети Саме екіпаж цікавить їх понад усе. Літак і відкопують, аби ідентифікувати загиблих льотчиків. Потрібно дізнатися модель повітряного судна і його бортовий номер, аби з'ясувати їхні імена І ось пошуковці натрапляють на неймовірну деталь - екіпаж літака міг бути жіночим! Про це свідчать знайдені елементи одягу: взуття невеликого розміру та шкіряні рукавиці

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення