Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=IjTbk2ED2VE&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=IjTbk2ED2VE&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Найгучніші самогубства та вбивства 2015 року

Найгучніші самогубства та вбивства 2015 року

2015-й почався зі смерті колишнього першого заступника гендиректора Укрзалізниці. 26 січня Микола Сергієнко, застрелився у власному котеджі на елітній Оболонській набережній. Правоохоронці кваліфікують справу як самогубство. Смерть пов’язують з розслідуванням корупційних скандалів довкола головного залізничного відомства.

no video parsed

29 січня у Харкові - наступне самогубство. Екс-голова місцевої облради Олексій Колесник повісився у власному помешканні. Чиновнику було 64 роки.

25 лютого – смерть мера Мелітополя Сергія Вальтера. Повішення. Усе сталося безпосередньо перед судовим засіданням у його справі. Сергію Вальтеру інкримінували кілька статей Кримінального кодексу, йому світило за сукупністю 14 років ув’язнення з конфіскацією.

Ще одна загадкова смерть у Мелітополі сталася наступного дня. Із життя пішов заступник начальника міліції міста - Олександр Бордюг. Правоохоронцю було сорок сім років. Його знайшли мертвим. Вдома. Ознак насильницької смерті - не було.

28 лютого у столиці з вікна багатоповерхівки викинувся екс-регіонал Михайло Чечетов. Кримінальне провадження відкрили за статтею умисне вбивство. Графологи аналізували передсмертну записку політика, а поліція перевіряла останні дзвінки на його мобільному телефоні, щоб з’ясувати, чи не довели колишнього депутата до самогубства. Зрештою, криміналу у справі Чечетова так і не знайшли.

Ще один колишній політик покінчив з життям 9-го березня. На Київщині застрелився екс-регіонал Станіслав Мельник. На вбивство нічого не вказувало, на місці трагедії - передсмертна записка. У ній чоловік просив у всіх пробачення.

Одіозний Олександр Пеклушенко знайдений мертвим у власному будинку 12-го березня. Колишній губернатор Запорізької області застрелився у шию.

14-го березня в Одесі з вікна восьмого поверху випав старший прокурор Малиновського району Одеси Сергій Мельничук. Чоловіку був тридцять один рік.

15-го квітня столицю сколихнуло гучне вбивство. Колишнього депутата Олега Калашникова застрелили на порозі власної квартири

Наступного дня, 16-го квітня, у дворі будинку за кілька метрів від під’їзду застрелили журналіста Олеся Бузину. Люди чули щонайменше 4 постріли. За декілька днів про розкриття вбивства Олеся Бузини заявив особисто міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення