Напився, бо дружина народила: п’яного копа відмазували його ж колеги (відео)

В Умані автомобіль Hyundai поперек проїжджої частини пролетів через клумбу, протаранив бордюр і зупинився просто перед дверима поліції.

На пробитій шині водій проїхав за відділок. А далі – ніби нічого не сталося – почав міняти колесо.

Свідок події розповів, що поліцейські, які бачили все на власні очі, навіть не підійшли до водія. Тому чоловік викликав патрульних через «102». Водія Hyundai він тримав до приїзду опергруппи. Той пропонував йому гроші, аби «вирішити питання».

Виявилося, що водій працював працівником поліції. Коли почали оформлювати порушення – водій Hyundai зник. Пізніше копи заявили: чи справді їх колега був за кермом – це ще треба довести.

Втім, чоловік на відео схожий саме на Дмитра Нечая, співробітника того самого поліцейського райвідділку, під двері якого він заїхав.

За день до інциденту він пішов у відпустку: його дружина народила доньку. І дійсно: на автівці – вітальні листівки. То ж привід святкувати спиртним у молодого батька був.

Як стало відомо журналістам, горе-копа вже звільнили з роботи – в Умані він встиг пропрацювати дільничним всього кілька місяців. До цього був патрульним у рідному селищі на Вінниччині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення