Нардеп запросив у КМДА 8 квартир у зв'язку́ зі службовою необхідністю (відео)

35 квартир для суддів. З 38 суддів Вищого Антикорупційного суду та Апеляційної палати 35 фактично є безхатьками. І їм на допомогу поспішає Закон.

Вже за місяць після урочистого початку роботи судді ухвалили рішення про купівлю для себе квартир. І придбати їх не завадила жодна нестача у бюджеті. До речі, ці судді люди не бідні. Заробляють від 100 тисяч грн на місяць, але винаймати житло, то не для них.

І навіть ВІП-суддів вирішив переплюнути нардеп Богдан Торохтій. Слуга народу запросив у столичної мерії 8 квартир. Так і написав: у зв'язку́ зі службовою необхідністю. Зажадав розселити своїх помічників.

А ось вже міністр юстиції хвилюється за себе. До сліз доводять мізерні суми на його зарлатній картці. Наразі-близько 29 тис грн. Що б він робив, якби не заморська пенсія. З якогось фонду. Аби підтримати міністра-пенсіонера, йому нарахували з бюджету 226 тисяч грн.

Дуже бідкався і міністр розвитку економіки-31 тисяча. Втім у відставку він не збирається. Життя підсолодила передноворічна надбавка та премія-222 тис гривень. Міністр пообіцяв високі зарплати всім. Подякувати за це вже сміливо може новий член Наглядової Ради Укрзалізниці Сергій Лещенко. Пам'ятаєте такого журналіста -антикорупціонера? Побув депутатом, а тепер-транспортний експерт. Там йому мають платити 600 тисяч грн і це при тому, що сама Рада збирається кілька разів на рік.

Але підготували нові можновладці хорошу новину і для простих смертних: зросла мінімалка. Це-4723 грн. Ні в чому собі не відмовляйте.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення