Не вкладається в голові: на Миколаївщині з в'язниці відпустили "смертельно хворого" вбивцю, а він накоїв ще лиха і втік (відео)

Вбивця, злісний порушник правил дорожнього руху, ухильник від рішення суду, а тепер ще й вимагач? Скандально відомий та водночас «смертельно хворий» миколаївець Олексій Казимиров знову відзначився, цього разу вже у серйозному злочині. Їх із батьком підозрюють у вибиванні неіснуючих боргів. Впродовж десяти років відтоді як він збив на смерть 20-річну дівчину, Олексію Казимирову вдавалося уникнути покарання за численні провини, бо він начебто хворів невиліковною пухлиною мозку.

Вдавати з себе хворого в Олексія Казимирова схоже просто улюблений трюк. Кар'єра симулянта почалася у лютому 2011 року. Тоді п'яний Казимиров збив зовсім юну дівчину Юлію, яка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора. Лікарі врятувати дівчину не змогли, без мами залишилася новонароджена дитина. Водій втік. Вбивцю засудили до 6 років ув'язнення, але відсидів він кілька місяців і його відпустили.

Родичі надали довідку про те, що у молодика невиліковна пухлина мозку.

"Смертельно хворий" відпочивав на курортах і хизувався життям у соцмережах. А у вересні 2012 врізався у маршрутку повну пасажирів. Одного разу, коли чоловіка зупинили патрульні, Казимиров просто пересів на пасажирське сидіння та виявився під кайфом. Усього за участі Казимирова було зареєстровано 9 ДТП. Тепер родичі кажуть, що пухлина розсмокталася.

Згодом Казимирова запідозрили у вимаганні, але і цього разу він на суд не з'явився тому, що знову прихворів. А потім просто зник. Наразі його оголосили вже у міжнародний розшук.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення