Не знає, що її сім’ї більше немає: біля Житомира у ДТП загинули діти з батьком, водійка вижила (відео)

У моторошній аварії біля Житомира загинула майже ціла сім‘я – чоловік та двоє малолітніх синів. За життя їхньої матері нині борються медики обласної лікарні.

Смертельна аварія сталась на трасі Київ - Чоп. Легковий автомобіль Daewoo Lanos винесло на зустрічну смугу і він врізався у вантажний DAF.

Працівник дорожньої служби, який бачив аварію, розповів, що легковик почало крутити на слизькій дорозі.

Від удару об вантажівку легковик відкинуло на відбійник, машину потрощило так, що її уламки розлетілися на десятки метрів. Від Lanos лишилась груда зім’ятого металу. Речі, деталі від авто - усе перемішалось із кров’ю та снігом.

У машині їхала ціла сім’я – подружжя із двома синами 10-ти та 5-ти років. Пасажири легковика були непристебнутими і без дитячих автокрісел, а зимова гума була лише на передніх колесах.

Родина поверталась з кладовища, де провідували могилу дідуся. За кермом легковика була жінка, вона й вижила у цьому металевому місиві. 26-річну водійку у важкому стані відвезли у обласну лікарню – одразу до реанімації. У неї черепно-мозкова травма та численні переломи. Вона не здатна спілкуватись і поки що не знає, що її сім’ї більше немає.

Чоловік та обоє дітей загинули миттєво: старший хлопчик вилетів з авто, а молодшого затиснуло конструкціями машини. Чоловік був ровесником дружини, старшого хлопчика жінки він всиновив.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення