Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=foSmlufb6GA&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=foSmlufb6GA&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Небезпечні побачення: познайомився з красунею в інтернеті й опинився у пастці (відео)

Небезпечні побачення: познайомився з красунею в інтернеті й опинився у пастці (відео)

Такому розмаху позаздрив би навіть Остап Бендер. Гроші буквально ні з чого, осетри прямо ледь не з ферми, вишуканий Мерседес та батько-товстосум. Від такого можна дійсно втратити розум і подумати, що ось вона твоя мрія. Шокуюча афера на яку клюють молоді та успішні.

no video parsed

У столиці молодик через відповідний сервіс познайомився з донькою бізнесмена, у якої було все, окрім кохання. Вона приїхала на елітному Мерседесі і запропонувала хлопцю прогулятися, та зненацька зголодніла. Далі події розгорталися швидко. Дівчина розповідала про батька-товстосума і потихеньку заводила хлопця, який вже був на її гачку, до потрібного їй закладу. Там вона зробила замовлення, за яке хлопець заплатив 5 тисяч гривень. Тільки потім молодик зрозумів, що має справу з шахраями. Заплатив він шалену суму за салат із магазину та підробне шампанське.

Згодом з'ясувалося, що таких обдурених чоловіків, хоч греблю гати. І навіть поліція приїжджала до шахраїв, але чомусь їх швидко відпустила.

Виявляється, що все організував такий собі російський "бізнесмен". У нього є кілька таких самих закладів-пасток у Москві та Пітері, тепер він дотягнувся і до Києва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення