​Непрохідністіь стравоходу і хірургічне втручання: отруєння дітей на Житомирщині хімією може мати жахливі наслідки (відео)

Дев'ятеро дітей потрапили до лікарні з хімічними опіками після того, як їх у школі невідомими цукерками пригостив один із шестикласників. Інцидент стався у селі Дівочках на Житомирщині. Дивну поведінку учнів на перерві помітили педагоги і дуже швидко з'ясували, що діти наїлися побутової хімії. Навіщо годував друзів отрутою і чому вони відразу не відрізнили її від солодощів?

Учні 5-го та 6-го класів поскаржилися на печіння у роті, після того, як їх невідомими пігулками пригостив один зі школярів.Що діти під час перерви плюються і підозріло труть язики помітили педагоги і негайно покликали місцеву фельдшерку, бо учням стало зле. Жінка побачила опіки і викликала швидку. 11 дітлахів одразу доправили до лікарні. 9 з них там і залишили. З'ясувалося, що діти скуштували хімічний засіб для прочищення каналізаційних труб. 6-класник Микита пригостив дітей, бо думав, що то - цукерки.

За словами дітей, сам хлопчик не розумів, що приніс отруту і сам скуштував хімічні таблетки.

Правоохоронці наразі з'ясовують хто тепер винен у тому, що діти отримали важкі травми. Батькам треба бути дуже обережними з побутовою хімією і розповідати дітям про те, що не можна треба тягнути все до рота.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення