Нічого не їла, а потім впала й раптово померла: дивну смерть 20-річної Вероніки Моторної у СІЗО, розслідують як умисне вбивство (відео)

У Полтавськіому СІЗО раптово померла 20-річна Вероніка Моторіна. Дівчину визнали винною у вбивстві інструктора тиру і засудили до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Жахливий інцидент стався у лютому 2020-го року. До тиру, розташованого на території школи, прийшла тоді 18-річна дівчина. Вона вчилася стріляти з кількох видів зброї. А потім випустила не менше п’яти куль з пістолета Марголіна по своєму інструкторові. 64-річний Ігор Смолянінов загинув на місці. Тоді Вероніка запевняла, що це сталося випадково.

За 1,5 року на суді Вероніка розповіла на суді шокуючу історію. Виявляється, що дівчина прийшла до тиру не вчитися стріляти, а задля того, щоб вбити себе. Вона приїхала з Дніпра до Полтави до хлопця, але той з неї знущався і бив. В розпачі дівчина вигадала екзотичний спосіб самогубства. А інструктор спробував її врятувати і забрати пістолет. Тоді, мовляв, і пролунали фатальні постріли. Але судді дівчині не повірили і присудили їй 15 років за ґратами. Дорогою до СІЗО Вероніка різала собі руки, тоді її вдалося врятувати. Адвокат подав апеляцію на вирок, тому дівчина залишилася у СІЗО де і померла. Напередодні вона нібито цілий день нічого не їла. Чи можна було врятувати ув'язнену? Випадок розслідують за статтями про умисне вбивство та неналежне виконання медиками своїх обов'язків.

Пізно ввечері Вероніка втратила свідомість. Медичні працівники не змогли її врятувати. Наразі призначені експертизи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення