Очевидець лондонського теракту розповів, як "шалені колеса розчавили десятки людей" (відео)

Увесь Лондон тремтить від страху. Столицю Великої Британії сколихнула серія терактів, які прогриміли пострілами та пролили кров невинних людей. Усе трапилося просто біля будівлі парламенту. Під час атаки терористів королева Єлизавета Друга перебувала за лічені кроки від місця трагічних подій. Невідомий чоловік ножем ранить поліцейського, а перед цим убиває людей.

Манера цього душогубства - ідентична кривавому нападу в Ніцці. Хто ж скоїв такий теракт, яких англійці не бачили 12 років, і хто пророчив небезпеку напередодні?

Лондон, Вестмінстерський міст. Неподалік - улюблена точка туристів - дзвіниця Біг-Бен, довкола якої завжди повно людей. Наче з пекла, на тротуар вилітає несамовитий джип.

Бор Ліон, очевидець теракту:

"Я оминув групу туристів, які робили селфі на фоні Біг-Бена. А потім почув гучний хрускіт, скрегіт колес! Я нічого не встиг збагнути, це сталося так швидко, я лише побачив тіла людей, якими була встелена дорога

Бор Ліон - не вірить, що лишився живим. Авто-вбивця промайнуло повз нього і не зачепило тільки дивом. Чоловік бачив, як шалені колеса розчавили і порозкидали десяток невинних людей.

Зламані ноги, кров з голови. Довкола мене було щонайменше п'ятеро поранених. Я пам'ятаю погляд однієї з жінок, вона була у тяжкому стані, я дав їй своє пальто у якості подушки, мені було дуже важко усвідомлювати, що на її місці міг бути я",-розповів чоловік

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення