Охоронець бази відпочинку спустив ротвейлера на відпочивальників: всі подробиці (відео)

На Дніпропетровщині охоронець приватної бази відпочинку спустив ротвейлера на пляжників і заприскав їм очі перцевим балончиком.

Компанія хотіла скупатися в озері, куди раніше місцевих пускали безоплатно. Цього ж разу охоронець заявив, що треба заплатити.

Словесний конфлікт завершився бійкою і нападом пса. Собака наскрізь прокусила відпочивальнику долоню, також у нього глибока рана стегна. Пальці на травмованій руці досі не працюють. Рана на стегні настільки болюча, що чоловік не може ні сидіти, ні спати. Сестра травмованого пляжника після конфлікту вся теж в синцях.

Почути версію адміністрації платного пляжу не вдається. Ворота зачинили перед носом у самих журналістів. Натомість директор охоронної фірми підлеглого виправдовує. Мовляв, той повинен був захищатися від п’яних та агресивних пляжників, а у мережу виклали фінальні кадри конфлікту. Переконує, що до озера людей пускав - лише треба було обійти приватну територію.

Юристи кажуть, що у будь-якій критичній ситуації охоронець має викликати поліцію, а ймовірних порушників може лише спробувати затримати до приїзду копів. Використовувати при цьому службових псів закон категорично забороняє.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення