Отруйний випускний у Вінниці: у кафе знайшли порушення (відео)

У Вінниці масове отруєння - 17 людей з діагнозом гострий ентероколіт загриміли на стаціонар після святкової вечері.

Випускний святкували у придорожньому кафе під Вінницею. Зле стало усім на ранок після гуляння. Серед постраждалих – учні, батьки, вчителі та навіть 8-річна дитина. У людей була нудота, сильний біль, температура піднялась до 40 градусів. Загальний стан лікарі оцінили як середнього ступеню важкості.

Нині кафе зачинене за приписом Держпродспоживслужби. Її представники вже відібрали на аналізи заморожену курку. Більше продуктів не залишилося. Результати дослідження будуть готові наступного тижня. Перевіряють нині і персонал - чи не став хтось із працівників закладу громадського харчування джерелом зараження. Втім, люди переконані: отруїлись салатом, серед інгредієнтів якого були в тому числі курка та яйце, а заправлений він був майонезом.

На власника кафе вже виписали чималий штраф - близько 40 тисяч гривень, бо знайшли порушення. У дуже маленькому приміщенні готується дуже великий асортимент страв, чого немає бути за жодних умов.

Тим часом своє розслідування проводять і правоохоронці. За порушення санітарних норм, що призвело до масового отруєння, передбачена кримінальна відповідальність. Усі витрати на лікування пацієнтів, яких нині у лікарні залишається 14, власник кафе взяв на себе.

Нагадаємо, зовсім нещодавно сталось масове отруєння у ресторані на Прикарпатті. На святі у місцевому ресторані було 28 людей. Спершу зле стало випускникам. Люди припускають, що отруїлись паштетом, який навіть колір мав не такий, як треба.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення