Пастор-педофіл знімав зґвалтування на відео і записував подробиці у щоденник

У Львові судять педофіла, який ще на початку двотисячних створив релігійну організацію - по суті заради задоволення своїх збочених сексуальних потреб.

47-річний Роман Московченко доволі відомий у Львові серед релігійників та меценатів. Ще у 90-х він закінчив духовну семінарію, але священиком так і не став. Натомість у 2001 створив молодіжну благодійну організацію "Діти Христа". Начебто з вихованцями допомагав інтернатам та вивозив дітей на природу.

Роману Московченку довіряли не лише батьки, а й монахи. Саме ченці надали йому приміщення в монастирі, в якому й оселилася його організація. Тоді нікому на думку на спадало, що організація псевдопастора насправді є незареєстрованою та діє незаконно. Тим паче ніхто й припустити не міг, яке страхіття коїться на території монастиря.

Відколи монахи виселили псевдопастора зі своїх стін, педофіл влаштувався до релігійної школи. Відомо, що по вихідних, поки школа пустувала, Роман приводив сюди своїх дітей з організації "Діти Христа".

Протягом 15 років він ґвалтував дітей. Кожен бридкий акт він знімав на камеру, а потім записував у щоденник. Загалом правоохоронці зафіксували майже півтори сотні епізодів розбещення.

На лаві підсудних кривдник дітей вдає з себе психічно хворого - він мовчить і похитується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення