Під час авторалі на Миколаївщині чоловік кинувся під колеса автівки (відео)

Небачена трагедія - на авторалі в Миколаєві! Під час перегонів глядач вискочив на трасу - просто під колеса спортивного автомобіля. Тільки уявіть цей страшний удар! Публіка була просто шокована побаченим. Що ж змусило відчайдуха піти на вірну смерть у такий жахливо екзотичний спосіб?

Загадкові деталі та приголомшливі кадри. Шокуючі кадри! Холод по шкірі та тривожні вигуки. Відчайдух перебігає трасу для перегонів просто перед машиною! Спокійно дивитися ці кадри неможливо! Нещасний на кілька метрів підлітає в повітря. Від різкого звуку раптового удару в жилах холоне кров. Шокований водій гальмує, екіпаж вистрибує з машини, до постраждалого збігаються глядачі.

Швидка прибуває за кілька хвилин, але медики тільки констатують смерть. Такого удару чоловік не пережив. Це був 30-тирічний житель Одещини, який разом зі знайомими приїхав до Миколаєва подивитися авторалі.

Організатори ралі переконують: траса скрізь була огорожена стрічкою, стояли попереджувальні знаки, а маршали, як годиться,свистками попереджали глядачів про наближення автомобілів. Як же сталося, що чоловік обійшов усі заходи безпеки?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення