Під час ДТП у Рівному перекинулася автівка поліцейських (відео)

Не проскочили! У Рівному поліцейське авто на перехресті зіштовхнулося з мотоциклом. Від удару машина правоохоронців навіть перекинулася У Рівному в самому центрі міста не розминулися мотоцикл та поліцейське авто. Богдан - очевидець аварії. Момент зіткнення він встиг зафільмувати.

Від удару авто поліції охорони перекидається на дах. У салоні - троє копів. Олександр - на передньому сидінні, праворуч від

водія. Момент зіткнення він пам'ятає, а от на який сигнал світлофора машина виїхала на перехрестя, стверджувати не береться. Зараз Олександр - у відділенні нейрохірургії міської лікарні. Медики кажуть: поліцейському пощастило, і травми - не серйозні. У зіткненні постраждав і мотоцикліст. Юрій від госпіталізації відмовився, але після аварії - кульгає. Чоловік пригадує: рушив на зелене світло, коли на перехрестя несподівано виїхав автомобіль поліції.

Обставини аварії розслідує прокуратура. Вже відомо, що авто

поліції поспішало на допомогу колегам, проте їхало - без проблискових маячків. Хто винен у зіткненні, слідчі сказати поки що не готові і просять відгукнутися свідків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення