Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=CIEkN9FGDiQ&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=CIEkN9FGDiQ&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Під Києвом кинули гранату в маєток одіозного Ігоря Мізраха, який має "повернути те, що йому не належить" (відео)

Під Києвом кинули гранату в маєток одіозного Ігоря Мізраха, який має "повернути те, що йому не належить" (відео)

У передмісті столиці прогримів вибух. Посеред ночі на подвір’я маєтку в Софіївській Борщагівці кинули гранату.

no video parsed

Виявилось, що це бойова граната Ф1. Вибухівка не долетіла до потрібного будинку і розірвалась між двома маєтками. Зухвалим підривником виявився 29-річний молодик з Чернігівщини. Найманець кілька тижнів готувався до нападу.

Поліція приїжджає до цього будинку регулярно. Виявляється, постійно у нього чимось жбурляють: фарбами, яйцями тощо.

З власних джерел "Надзвичайним новинам" вдалось дізнатись, що такими діями "передають привіт" Ігореві Мізраху. Він юрист, громадський діяч, піарник, політтехнолог та виконавець шансону. А два роки тому чоловік засвітився у гучному скандалі: на вулиці Банковій правоохоронці схопили шахраїв. Вони, представившись співробітниками Офісу президента, продавали керівну посаду в "Укроборонпромі" - вимагали понад 500 тисяч доларів. Саме Мізрах керував шахраями.

Кілька тижнів тому на Київщині і у самій столиці розвісили банери з закликом до Мізраха повернути те, що йому не належить.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення