Підліток підпалив себе на Запоріжжі (відео)

Шокуючі захоплення сучасних підлітків. Тепер уже не цікаво просто зробити красиве селфі на висоті дев'ятиповерхівки. Сучасні діти калічать себе перед камерою.

Інтернет заполонили шокуючі кадри - підлітки обливають себе бензином і підпалюють. Такий жахливий випадок серед білого дня стався і в Запоріжжі. Чому ніхто навіть не збирався зупинити хлопця? І як уберегти власних дітей?

Цей хлопець не показує своє обличчя і не називає ім'я. Аби його не впізнали, навіть змінює голос. Він заявляє, що хоче підпалити себе. Але це, нібито, просто трюк! Хлопець обливається якоюсь легкозаймистою рідиною і горить.

Усе це знімають на відео, а потім викладають в інтернет. Менше, ніж за тиждень, це побачили близько 5-ти тисяч людей.

Скільки серед них підлітків? Можна тільки здогадуватися. Попри всю абсурдність таких екстремальних розваг, це має нездорову популярність серед дітей. Кірі всього 14. І вона мріє себе підпалити. Головне, каже, - зробити це ефектно.

У Запоріжжі все почалося ось із цього хлопця. Йому всього 15, його звати Олег Андрійченко. Це - звичайний школяр із не звичайними захопленнями - калічити себе на відео.

А ось як усе відбувалося. Хлопець одягається і попереджає про свої наміри. Навколо - десятки людей, і ніхто навіть не намагається його зупинити. Більше того, йому допомогають краще горіти - поливають бензином. Хлопець спалахує, немов факел.

Сьогодні школяр уже нікому не радить повторювати свої трюки. Великої популярності та щастя йому цей вчинок не приніс. А от проблем було достатньо. Батьки влаштували скандал, а від однолітків отримував погрози та синці.

Психологи ідею якось виділитися серед однолітків вважають вцілому непоганою. Вона - не нова. Та коли дитина хоче себе калічити - це, в першу чергу, питання до батьків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення