Підозрюваний у вбивстві столичного байкера розповів причину конфлікту (відео)

Чемпіон-сумоїст, який розстріляв байкера у Києві, шокує зізнаннями у клітці суду! Фатальний збіг обставин? Його образили, і він не витримав? А бойові пістолети ось ви,наприклад, - часто знаходите під своїми авто якраз за лічені хвилини до убивства? А він каже - саме знайшов. І все це - після того, як сам здався поліції. І після того, як його ж власна кохана, натиснувши на газ, увезла його з місця злочину.

Минулого тижня його фото засвітилося у всіх українських новинах, а столичні поліцейські отримали орієнтування на пошуки. Цей кремезний чоловік - віце-чемпіон світу із сумо та головний підозрюваний у вбивстві байкера на столичному Харківському шосе. Довго втікача шукати не довелося. Через день після трагедії він, у супроводі адвоката, сам прийшов здаватися до відділу поліції. На засіданні суду, де йому мають обрати міру запобіжного заходу, Дмитро постійно читає молитву та хреститься. Переконує - ця трагедія - фатальна випадковість і вбивати він нікого не хотів. Ба більше - затриманий розповідає, що це мотоцикліст спровокував конфлікт на дорозі. Навіщо ж тоді схопився за пістолет - підозрюваний пояснити не може. І навіть намагається переконати суддю, що зброя

потрапила до його рук випадково! На повному серйозі він розповідає, що знайшов пістолет просто під своєю машиною, і саме віз його до поліції. Однак суддя невблаганна. Ухвалює: наступні два місяці тримати підозрюваного у СІЗО. За цей час слідство планує провести усі необхідні у справі експертизи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення