Після побиття у райвідділу на Запоріжжі, чоловік помер "з невідомої причини" (відео)

Не встигли розслідувати, а вже - кінці у воду! Точніше - в землю Резонансна справа, чи то розправа, над селянином на Запоріжжі отримала своє логічне продовження. Жертву - цілком можливо,що саме поліцейського свавілля - швиденько закопали у могилу.

Лише кілька днів тому родичі знайшли Максима Кулиша мертвим у власному гаражі. де, за їхніми словами, його зв'язаним зачинили поліцейські, які привезли його з райвідділу побитим. І ось - наші кореспонденти повернулися з поховання. І були вражені побаченим - у загиблого й справді на голові - сліди побоїв. Чи замітає хтось сліди злочину, закопуючи жертву передчасно?

Село Біленьке, на Запоріжжі - зібралося на похорон. Ховають - 30- ти річного Максима Куліша.

Тіло чоловіка родичам віддали фактично за два дні після його загибелі. Родичі шоковані - думали, що експертизи, про які говорили в прокуратурі, мали тривати ще довго! І кажуть: тепер,після того, як жертву закопали в землю, слідство можна повертати в будь-який бік. Наприклад, через неможливість проведення додаткових досліджень

а більше людей обурюють перші результати експертизи, які чомусь так швидко поспішили оприлюднити в прокуратурі. Попередня причина смерті Максима Куліша виявляється… отруєння.

І це при тому, що навіть не фахівцям видно: на голові чоловіка -явні сліди побоїв.

Максим Кулиш помер у своєму власному гаражі. За словами родичів та сусідів, там його зачинили представники поліції -місцевого райвідділу. Свідки кажуть - саме з поліції чоловіка привезли побитим. А в гаражі - начебто зв'язали та так і покинули. Помирати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення