Після страшного удару злетіли з дороги: на Полтавщині КамАЗ на швидкості протаранив ЗІЛ (відео)

Два залізні гіганти зіткнулися на Полтавщині. В дорожню аварію потрапили КамАЗ з причепом і ЗІЛ. Обидва транспортні засоби після страшного удару злетіли з дороги. На диво, водії вціліли. Але це криваве зіткнення не обійшлося без жертв. Загинув чоловік, який ремонтував ЗІЛ в той момент, коли машину зненацька взяв на таран кермувальник КамАЗа.

Поліцейські перекрили рух. Тим часом трактор намагається витягти із кювету КамАЗ із причепом, трохи далі у чагарниках видніється розтрощений ЗІЛ. Дістати вантажні автомобілі і витягнути їх на дорогу вдається не з першого разу. ЗІЛ зламався і водієві та ще двом його товаришам довелося ремонтувати транспорт.

30-річний чоловік не охоче розповідає про ті події. Каже, що КамАЗ раптово вдарив його автомобіль. Водій у той момент стояв на бампері і заглядав під капот. Внаслідок удару машини відкинуло на узбіччя. Водій ЗІЛу вижив випадково. Другий товариш зовсім не постраждав, а ось третій чоловік помер на місці. А водій КамАЗу не постраждав зовсім і каже, що його засліпило сонце.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення