П’янчуга за кермом легковика збив дитячий візочок: 1,5-місячний хлопчик у лікарні з численними травмами (відео)

Жахливі перегони зі смертю на українських дорогах - п’яні водії та неуважні шумахери вбивають дорослих і дітей.

На Дніпропетровщині водій старої "ВАЗівки" із повним салоном жінок на швидкості увігнався під вантажівку. Багатотонка у лівій смузі саме йшла на поворот, проте водій легковика цього чомусь не помітив. Вижити у залізній м’ясорубці під причепом ваговоза не вдалось одній із пасажирок легковика, її деблокували з понівеченого авто рятувальники.

На Одещині у селі Нерубайському п’яний гонщик вилетів із дороги і зніс 18-річну матір із немовлям у візочку. Півторамісячний хлопчик від сильного удару вилетів із візка. Коли очевидці побачили, що шумахер п’яний в дим і ледь тримається на ногах, при цьому ще й курить сигарету, вони його ледь не лінчували. У дитини у результаті аварії закритий перелом нижньої третини стегна, а також черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Стан малюка наразі середньої важкості.

У Києві некерований автомобіль таксі протаранив маршрутку, з якої саме виходили пасажири. Аварію на проспекті Перемоги влаштував вгашений у дим водій. Вміст алкоголю у його крові майже у 14 разів перевищував допустиму норму.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення