П'яний полковник у Києві, зі стріляниною, скаржився на поліцейських дружині (відео)

Ну, а чого чекати від налиганих хуліганів, якщо приклад подає сам полковник військової розідки. Тільки погляньте, що влаштував п'яний вояк у житловому районі, де повно людей. Він стріляв, тікав від поліції, кидався на патрульних, а потім скаржився на них жінці.

Знайомтеся! Олександр Конотопенко - герой-розвідник, який підняв на вуха всю Оболонь. Ось він, у червоній футболці та капцях - трішки хитається і ледь розмовляє з патрульними. Зате рясно обсипає копів нецензурними й не надто приємними словами. Звуть цього товариша полковника Олександр Конотопенко. З собою має і документи - посвідчення Головного розвідувального управління Міноборони, яке дійсне до грудня 2018-го. Дебошир лякає присутніх іменами знайомих і з погрозами радить не чіпати його. Олександр Конотопенко - поважає тільки розвідку. Шарпанина з полковником тривала аж до ранку. А коли до чоловіка виходить жінка, він, якось геть не по-військовому, починає скаржитися другій половинці на поліцейських.

Малого того, що дебоширить Він же ще й стріляв Саме через нічні постріли місцеві викликали патрульних. А щойно ті приїхали, чоловік із посвідченнями полковника викинув пістолет і намагався втекти. Та його наздогнали. П'яні скарги полковника обурили все Міністерство оборони. Там, на сайті, повідомили що Конотопенка звільнили ще навесні цього року. Як же він досі розгулює з посвідченням? Обіцяють розібратися. А куди й чому стріляв неадекват, з'ясовуватимуть слідчі. Його дії кваліфікували як хуліганство

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення