Подробиці диверсії з рахунками Львіввугілля (відео)

На величезній глибині вони марнують своє життя, псують здоров'я, отримують копійки та гинуть через неправильні вказівки. Півсотні гірняків пікетують суд з вимогами віддати кровно зароблене та забезпечити для них безпечну працю.

Щойно поховали друзів і знову - в бій. Після трагедії шахтарям, не те щоб нормальні умови праці не забезпечили, а навіть зарплату не дають. Останній раз знімали гроші з карток аж в січні, і то - неповні суми. Виявляється, вугільні рахунки - арештовані

Утім, найгірше, що хвилює трудяг, - ризик перекриття для них джерела єдиного доходу. Про яких диверсантів говорять чиновники, і хто хоче знищити шахти Західної України?

Забрати зароблене гірняками хочуть енергетики! Мовляв, львівсько-волинський басейн заборгував їм мільйони. Шахтарі ж віддавати свого небажають, про що гучно завили під судом, де розглядається їхні справа.

Судді змусили гроші розблокувати та розплатитися із гірняками бодай за січень. Але інсинуації із шахтарськими грошима можуть знову повторитися - впевнений львівський губернатор. Каже: арешт рахунків Львіввугілля - диверсія, правда, чия саме, - запитання...

Наразі гірняки припинили свій страйк та продовжують відвантажувати вугілля. А на фатальній «Степовій» роботи й досі - не відновлюють через загазованість. Зараз там працє комісія, котра обіцяє найближчим часом назвати причини вибуху.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення