Подробиці пожежі у столичній багатоповерхівці (відео)

Пожежа - у столиці. На Дарницькій площі горіла багатоповерхівка. Мешканці в паніці тікали від вогню, але врятуватися вдалося не всім. Хто загинув? Чому зайнялося? Тільки гляньте, як сусіди-п'яниці рано чи пізно зіпсують ваше майно, а можуть навіть позбавити життя

Спочатку дим з вікон. А потім червоне зарево. Це горить квартира на 5 поверсі у будинку на проспекті Гагаріна. Люди- в паніці. Рятують, що встигають. Беруть документи та втікають подалі від вогню. А на балконі лишається двоє безпорадних кошенят. Тварини загинули, бо ніхто із власників помешкання, де зайнялося, навіть не намагався їх рятувати. В квартирі живуть п'яниці.Про алкоголіка Василя тут знають усі. Наталія Павлівна просить не показувати свого обличчя. Жінці соромно перед знайомими, що мусить терпіти такі знущання.

Її квартира поверхом нижче, якраз під помешканням п'яниць. Постійні крики і затоплення перетворили її охайні кімнати на звалище зіпсованих речей. Майже 30 актів про пошкодження майна, писати знову вже несила - жінка просто у відчаї. Люди кажуть: рятувальники приїхали миттєво, але довго не могли підступитися до вогню через кіоски і паркан просто перед будинком. А цих важливих хвилин могло вистачити для порятунку домашніх тварин. Рятувальники переконують, спрацювали швидко і не дали вогню перекинутися на інші квартири. Власників квартири вдома немає. А от їхні друзі по чарці продовжують святкувати просто під будинком. Чекають на господарів, щоб разом залити їхнє горе. Віталій навіть знає точну причину пожежу. Безпробудне пияцтво й призвело до цієї пожежі. А найгірше, що відшкодовувати збитки постраждалим навіть ніхто не збирається. Тому уважно підбирайте сусідів. Щоб і собі не лишитися без даху над головою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення