Подробиці пожежі у столичному готелі з євротуристами (відео)

Не встигли відкрити Євробачення, як у столиці сталася страшна пожежа з туристами. В центрі міста згорів міні-готель. Запах гару було чути на кілька кварталів довкола, а вогонь був такий, що повністю перекрили цілу вулицю біля залізничного вокзалу.

Чорний дим стовпом! Чад охопив столичну вулицю Симона Петлюри. Проїхати не можливо - дорогу перекрили пожежники і рятувальні бригади. Горить офіс на горищі старого будинку.

Поки пожежники їхали, люди рятувалися самотужки. Перелкана Софія власноруч викидала свої речі з вікон міні-готелю, який розташований на другому поверсі будинку. Жінка приїхали на Євробачення аж із Америки.

Ця компанія приїхала до столиці на травневі свята і теж зупинилася у міні-готелі. Утім відпочинок закінчився сумно. Люди не встигли забрати свої речі та документи і вони наскрізь промокли.

Постояльці розповідають, коли відчули неприємний запах - одразу звернулися до адміністрації.

Не вірили, але горіти таки почали. Пожежні бригади: десять автомобілів та 30-ть рятувальників прибули на місце за кілька хвилин. Щоб приборкати полум'я - довелося зривати покрівлю.

Із вогнем на горищі боролися понад годину. Нещастя, постраждалих не має. Утім жити та працювати найближчим часом в будинку буде неможливо - все залито водою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення